Bota

Nga cilat shtete dërgojnë para bashkatdhetarët

Gjermania edhe më tutje mban vendin e parë si shtet prej nga bashkatdhetarët tanë që jetojnë dhe punojnë atje dërgojnë mjete në vendin tonë.

Sipas të dhënave zyrtare të Bankës Qendrore të Kosovës, shihet se nga ky shtet gjatë nëntë muajve të parë të vitit që lamë në Kosovë kanë ardhur më shumë se 121 milionë euro, raporton “Front Online”.

Pas Gjermanisë, vendin e dytë e zënë Zvicra me 60,5 milionë euro, deri sa në vendin e tretë vijnë Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me 21 milionë euro.