Lajme

Një hap më afër vendlindjes, nis linja direkte e fluturimit Helsinki-Prishtinē

Aeroporti i Prishtinës njofton se që nga 1 qershori nis me fluturimet drejt Finlandës dhe anasjelltas

Bashkatdhetarët shqiptarë që jetojnë në Finlandë, tash e tutje do të jenë një hap më afër vendlindjes, shkruan Albinfo.ch.

Aeroporti i Prishtinës njofton se që nga 1 qershori nis me fluturimet drejt Finlandës dhe anasjelltas.

“Jashtëzakonisht e lumtur që po ju hapen rrugët diasporës sonë anekënd botës.
Përr herë të parë po fillon linja me kryeqytetin Finlandez-Helsinki nga data 1 Qershor 2021”, ka shkruar zëdhënësja e Aeroportit të Prishtinës, Valentina Gara.

Për më tepër ajo ka njoftuar se tanimë ka filluar edhe shitja e biletave ne:

Riesebüro Prishtina https://www.flyrbp.com

Air Munich https://www.airmunich.eu

Mysky https://www.mysky24.com


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI