Kosova

Fushë-Kosovë: Një person goditet nga rryma në Bardh të Madh

Ende nuk dihet nëse është në rrezikë për jetë

Një person është lënduar rëndë pas kontaktit me rrymë në fshatin Bardh i Madh, komuna e Fushë-Kosovës.

Sipas informatave, kuptohet se personi i lënduar kishte qenë duke punuar në kulmin e shtëpisë dhe gjatë punës ka pësuar lëndime nga energjia elektrike.

Policia ka dalë në vendin e ngjarjes, kurse ende nuk dihet se personi a është jashtë rrezikut për jetë.