Lajme

‘Nutella’ u konsumua gjatë izolimit, kompania shpërblen punonjësit

Bonusi prej 2200 euro bruto do të jepet për rreth 6 mijë punonjës. Arsyeja e parë është rezultati i lartë ekonomik dhe arsyeja e dytë është performanca.

Drejtuesit e Ferrero kanë firmosur kontratën për shpërblimin motivues.

Ata parashikuan se pandemia do të ndikonte në uljen e shitjeve të kompanisë, por jo. Edhe pse produktet e tyre nuk janë bazike, siç duket, njerëzit e morën veten me të mirë gjatë izolimit dhe konsumuan më shumë Nutella se zakonisht, shkruan Huffington Post.