Lajme

Njoftim për bashkatdhetarët që kanë nevojë vazhdimin e qëndrimit në Zvicër

  • Është bërë e ditur se në mbledhjen e 20 marsit 2020, Këshilli Federal Zviceran vendosi të marrë masa shtesë edhe për vazhdimin e lejes së qëndrimit të të huajve.Në këtë vendim thuhet se të huajt, të cilët përkohësisht nuk kanë mundësi të kthehen në vendin e origjinës për shkak të situatës aktuale, shfaqjes së koronavirusit, u kërkohet të paraqiten dhe të regjistrohen në Zyrën e Migracionit në vendbanimin e tyre, në mënyrë që të aplikojnë për leje të përkohshëm të qëndrimit të tyre në Zvicër, transmeton albinfo.ch.