Shkurt.ch

Ofron 2 mijë franga shpërblim, ja arsyeja

Një baba St. Gallen ofron një shpërblim prej 2.000 franga për çdo informacion do çojë dënimin e një personi bëri kërcënime online kundër vajzës tij 18 vjeçare. 

Çështja tashmë ka shkuar gjykatë. Por një shok nga klasa e saj u lirua për shkak mungesës provave.  

Vajza mori mesazhe nga një llogari anonime i ka thënë se ajo do vritet dhe familja e saj do shkatërrohet. Policia gjurmoi IP adresën shtëpinë e shokut klasës, përcjell albinfo.ch. 

Babai shpreson se paratë do t’i bindin tjerët shkollë për dalë me shumë prova.