Futboll

Organizim i shkëlqyer i turneut “Eny Cup”, fiton Mr. Football

Në St Gallen të Zvicrës, klubi futbollistik "Dardania" ka zhvillar turneun më të madh të futbollit të vogël "Eny Cup"

Në St Gallen të Zvicrës, klubi futbollistik “Dardania” më 11 dhe 12 janar ka organizuar turneun më të madh të futbollit të vogël «Eny Cup – KF Dardania SG».

Në garë kanë marrë pjesë 64 ekipe, kryesisht shqiptare, të cilat vijnë nga e tërë Evropa.

Turneu ka qenë ndër më të mirët e më të mëdhenjtë në Zvicër.

Gjithashtu kanë marrë pjesë aktorët e serialit “O sa mirë”, si dhe shumë të tjerë, shkruan albinfo.ch.

Organizimi ka qenë i mirë dhe me shumë shikues e mbi 60 ekipe pjesëmarrëse nga Zvicra, Franca, Gjermania, Anglia/Londra.

Vend i parë ka shkuar për ekipin Mr. Football, i ardhur nga Berna (240 km) larg, i dyti për ekipin italian Cattaro, kurse i treti për Ziba Taxi. /Albinfo.ch.