Koronavirusi: çast pas çasti

Për ta përshtatur sa më mirë maskën në fytyrën tuaj – mjekja zbulon një hile

Nëse keni një fytyrë më të vogël dhe më të imët dhe maskat tuaja mbrojtëse janë të mëdha, ekziston një mënyrë për t’i bërë ato më efektive në mbrojtje dhe më komode për t’u bartur

Dr. Olivia Cuid na ka treguar nëpërmjet një videoje se si të arrini përshtatje më të mirë në fytyrë të një maske që është shumë e madhe për ju, raporton Telegrafi, përcjell Albinfo.ch.

Për të parandaluar që maska e madhe të shpërndahet anash, është e nevojshme të lidhni të dy lidhjet e veshit përgjatë buzës së maskës në një nyjë.

Kjo hile e mjekes është e vlefshme për maska kirurgjikale dhe maska pëlhure.

@oliviacuidmd

Highly requested 60s version of my viral mask hack #fyp #doctorsoftiktok #masktutorial #covid19 #viral #maskhack #learnontiktok

♬ original sound – Dr. Olivia


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI