Futboll

Petkovic zgjidhet “Personi i vitit’ në Bosnjë

150 persona ishin të nominuar nga e përditshmja boshnjake «Vecernji List»

Trajneri zviceran Vladimir Petkovic (54) nuk është harruar nga vendlindja edhe 31 vite pas largimit të tij, shkruan albinfo.ch.

150 persona ishin të nominuar nga e përditshmja boshnjake «Vecernji List», ku në listë ishin edhe Papa dhe tenisti Novak Gjokovic. Megjithatë me më së shumti vota është përzgjedhur Vladimir Petkovic si personi i vitit në Bosnjë.