Lajme

Pezullohet shёrbimi konsullor nё Ambasadёn e Shqipёrisё nё Vjenё

Ambasada e Shqipёrisё ka njoftuar pёrmes njё postimi nё rrjetin social qё e ka pezulluar punёn deri nё njё njoftim tjetёr pёr shkak tё njё rasti me COVID-19 brenda nё ambasadё.

Njoftimi:

“Tё nderuar qytetarё,

Pёr shkak tё njё rasti pozitiv me Koronavirus nё Ambasadё, pёr mbrojtjen e shёndetit tuaj dhe shёndetit tё stafit tё Ambasadёs, pezullohet shёrbimi konsullor deri nё njё njoftim tё dytё.
Ju falenderojmё pёr mirёkuptimin!”


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI