Lajme

Piktori shqiptar nga Kanadaja, ekspozitë me kompozime, portrete dhe peizazhe

Piktori shqiptar, Kastriot Dervishi, jeton dhe ushtron profesionin e tij prej vitit 2011 në Kanada, transmeton albinfo.ch.

May be art of një ose më shumë njerëz dhe E brendshme

Zhanret e tij të preferuara janë kompozimi, portreti dhe peizazhi, kurse ekspresionizmi abstrakt dhe realizmi janë rrymat artistike me të cilat ai përfaqësohet.

May be art of 1 person dhe E brendshme

Dervishi vjen me një ekspozitë të realizuar në Kanada, ku ka paraqitur disa punime. /Albinfo.ch

May be art of E brendshme


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI