Lajme

Prezantohet në Vjenë platforma “Made in Kosova“

Vjenë: U bë degustimi i verërave nga Kosova

Të hënën në Vjenë, me pjesëmarrjen e zv. ministres për Punë të Jashtme dhe Diasporë, znj. Liza Gashi, diplomatëve të akredituar në Vjenë, zyrtarë austriakë dhe një numri të bashkatdhetarëve u prezantua platforma “Made in Kosova” dhe u bë degustimi i verërave nga Kosova, shkruan albinfo.at.

Kosova ofron kushte të mira dhe përbën treg atraktiv për investitorët e huaj dhe ata nga diaspora, që të investojnë në vendin tonë!

Ky event u organizua ng ARKS në Vjenë, MPJD dhe nga kompanitë kosovare të verërave.