Integrimi

Problemet e mërgimtarëve për të votuar

Mësohet se në ditët e fundit shumë mërgimtarë kanë pasur probleme dhe atyre u janë kthyer e-mailat mbrapshtë, por tani KQZ-ja ka thënë se e-mailat janë funksionale, duke i ftuar ata të regjistrohen deri më 22 maj

Mërgimtarët po ankohen se po kanë shumë probleme për të votuar për zgjedhjet në Kosovë që do të mbahen më 11 qershor.

Ndër ta janë Mentor Loshi dhe Jeta Rudi, por edhe Fortesa Bytyqi, të cilët kanë pasur problem për të aplikuar për votim jashtë Kosovës në KQZ, raporton “KTV”.

Mësohet se në ditët e fundit shumë mërgimtarë kanë pasur probleme dhe atyre u janë kthyer e-mailat mbrapshtë, por tani KQZ-ja ka thënë se e-mailat janë funksionale, duke i ftuar ata të regjistrohen deri më 22 maj, përcjell albinfo.ch.

Lëvizja Vetëvendosja ka kërkuar që ky afat të shtyhet deri më 25 maj, për shkak të këtyre problemeve.

Problemet e mërgimtarëve gjatë aplikimit për të… par kohanet