Lajme

Program i veçantë i mësimit të gjuhës shqipe për fëmijët shqiptarë në diasporë

Motoja "Të mësojmë shqip" programi i ri i veçantë kushtuar gjuhës dhe kulturës shqiptare

Është bërë e ditur se tashmë fëmijët shqiptarë në diasporë, përveç orëve të mësimit plotësues të gjuhës shqipe, tani mund të aftësojnë njohuritë e tyre të gjuhës amtare edhe përmes një programi të veçantë kushtuar gjuhës dhe kulturës shqiptare, “Të mësojmë shqip”, i cili do të transmetohet çdo të premte në kanalin televiziv shqiptar në Britanin e Madhe, Alb UK TV, shkruan albinfo.ch.

Thuhet se ky program do të transmetohet në çdo të Premte në ora 19:00 në këtë kanal televziv, ku do të prezantoj Prof.Asoc.Dr. Genta Skura.

Dihet se në shumë shtete të botës, shkollat shqipe mbajnë orë plotësuese për nxënësit shqiptarë që dëshirojnë të kultivojnë gjuhen dhe kulturën shqipe dhe tani programi televiziv do të jetë edhe një ndihmes për të gjithë fëmijët në mbarë diasporën. /Albinfo.ch.

 

Të mësojmë shqip

Të mësojmë shqip -Cdo te Premte – Ora 19:00 ne ALBUK TvPrezanton Prof.Asoc.Dr. Genta SkuraALB UK TV shikohet në Digitalb Satelit në kanalin 116,ne Ipko telecommunications ne kanalin 196, në Facebook, në IPTV, në Telecom Maqedonia, Shqiperi, Web albuk.tv

Publiée par ALB UK TV sur Dimanche 26 janvier 2020