Integrimi

Qendrat kulturore në Izmir, me rol të rëndësishëm në ruajtjen e vlerave

Anëtari i Këshillit Koordinues të Diasporës, Namik Shabi, ka vizituar disa nga qendrat kulturore në Izmir të Turqisë.
Shabi ka thënë se qendrat kulturore në Izmir luajnë një rol të rëndësishëm në ruajtjen e vlerave dhe të identitetit tonë kombëtar, transmeton albinfo.ch.
Ministria e shtetit për Diasporën thotë se vizita e tij në këto shoqata ndihmon në identifikimin e problemeve brenda komunitetit, duke na dhënë mundësi për njohjen e këtyre problematikave me qëllim mbështetjen dhe bashkëpunimin me gjithë komunitetin shqiptar në Turqi.