Gruaja

Rihana e zemëruar: Po më kopjon Rita Ora

Më parë e kishte toleruar por tash ajo është vërtetë e zemëruar pasi që sipas burimit, “Rita po i bëm për vete fansat duke kopjuar trukun e saj të vjetër”

Këngëtarja e njohur Rihanna nuk ndjehet mirë që ylli i ri Rita Ora “po inspirohet” nga ajo. Një paraqitje e kohëve të funmdit në qilimin e kuq ka dhënë sërish shkas për zemërim. Sipas blog-erit amerikan Perez Hilton “Rihana ka shpërthyer nga inati kur ka parë se Rita Ora kishte veshur në spekatklio WMA  një fustan që dukej krejt sikur ai që kishte pasur Rihanna në vitin 2010.

Kur Rita sapo e kishte filluar karrierën, Rihanna mendonte se do të dukej shuimë cikërrimtare nëse do ta akuzonte për kopjimin e lukut të saj. Por tash ajo është vërtetë e zemëruar pasi që sipas burimit, “Rita po i bëm për vete fansat duke kopjuar trukun e saj të vjetër”.

Rihana nuk ishte ndjerë mirë ehde kur kishte parë Rita Orën të performonte me një ombrellë  dhe në disa raste të tjera. Por Rita nuk dëgjon për vërejtjet cikërrimtare. Ajo ngadalë por sigurt po bëhet përditë më e suksesshme. Në shkurt të vitit që vjen ajo fillon turneun e saj të radhës.