AT Balkani

Sara Shala, dizenjatorja shqiptare e stolive në SHBA

Produktet e saj janë prezantuar në revista të njohura botërore si Vogue, Harper's Bazaar, The Washington Post etj., si dhe ne pasarelat e modës në New York dhe Milano.

Sara Shala, dizenjatorja shqiptare e aksesorëve, tregon për punën e saj në SHBA, fillimet në karrierë dhe planet për të ardhmen.

Sara është shëndrruar tashmë në një emër të njohur për botën e stolive dhe aksesorve, të cilat përveç që janë innovative, kanë edhe përshtatje midis klasikës dhe modernës, transmeton albinfo.ch.

Sara është një emër i njohur i stolive dhe aksesorëve me produktet e saj janë prezantuar në revista të njohura botërore si Vogue, Harper’s Bazaar, The Washington Post etj., si dhe ne pasarelat e modës në New York dhe Milano.

Ajo në një inteervistë për emisonin Bon Bon, tregon punën, arritjet dhe planet për të ardhmen.

‘’Që nga mosha e re ishe mjaft ambicioze që të vazhdoja përpara, kështu në moshën 16-vjeçare fillova punen time të parë të pjesërishme, duke qenë po ashtu e pranishme në shkollë, dhe ky ishte hapi im i parë drejt rrugës për t’u bërë një vajzë e pavarur. Unë isha a shtyre drejt suksesit dhe besoj në thënien e Paulo Coelhos, e cila është: ‘’Kur ju dëshironi dicka, i gjithë universi punon që t’ju ndihmojë ta arrini atë’’. Vullneti im i madh për t’u bërë e suksesshme më dha mundësinë që të zhvendosem në SHBA dhe të zhvillohem si sipërmarrëse dhe ta lë anën time kreative të lulëzojë’’, tha dizajnerja Sara Shala.

Më poshtë mund të ndiqni intervistën e plotë: