Lajme

Shkalla e vaksinimit është rritur në Zvicër

Të dhënat e fundit nga Zyra Federale e Shëndetit Publik (FOPH) tregojnë se mbi 62 për qind e banorëve të Zvicrës tani janë plotësisht të vaksinuar, transmeton albinfo.ch.

Ky numër është dukshëm më i lartë se sa ishte përpara se kërkesa për certifikatën Covid të hynte në fuqi, më 11 shtator, kur ajo mbeti pezull.

Dhe, megjithëse ende mbetet prapa mesatares së Bashkimit Evropian, ajo po afrohet më shumë me të, duke shfaqur një vetëdijësim në gjithë shtetin e Zvicrës.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI