Integrimi

Shkencëtarja shqiptare që ka ndërthurur mjekësinë me teknologjinë

Shqiptarët kudo që janë, kanë arritur të tregojnë sukses në profesionet e tyre.

Enkelejda Miho është një nga shkencëtaret shqiptare që ka ndërthurur mjekësinë me teknologjinë. 

Kërkimet e saj shkencore në shkollën “Life Sciences FHNW” në Zvicër janë të fokusuara në përdorimin e shkencave kompjuterike dhe inteligjencës artificiale për zbulimin e barnave të reja dhe kurave të personalizuara, përcjell albinfo.ch.

Ajo ka realizuar disa kërkime.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI