Lajme

Shkolla shqipe “Lana” në Merano mbush 15 vjet

Janë hapur dyert e mësimit të gjuhës shqipe për fëmijët e mërgimtarëve

 

Shkolla shqipe “Lana” nga Merano ka mbushur 15 vjet që kur ka hapur dyert e mësimit të gjuhës shqipe, integrimit, kulturës, traditës dhe identitetit, shkruan albinfo.ch.

Postimi i plotë:

Të nderuar bashkatdhetarë e të dashur nxënës, kemi kënaqësinë t’ju informojmë se Shkolla shqipe Lana më 13.09.2023 në Knabenschule dhe çdo të mërkurë nga ora 14-16 hap dyert e saj për të gjithë fëmijët nga 5-15 vjeç.

Shkolla Shqipe Merano

16.09.2023 hap dyert e saj dhe për çdo të shtunë.

Mosha 5-10 vjeç nga ora 9-11 .

Mosha 11-15 vjeç nga ora 11-13.

Nëpërmjet kurseve të mësimit të Gjuhës Shqipe që do të zhvillohen çdo të shtunë me fëmijët tuaj që kanë  lindur dhe jetojnë në këtë vënd të bukur në Alto Adige, do të kenë mundësinë të shkruajnë dhe të lexojnë gjuhën shqipe. Mirëpresim të gjithë fëmijët që dëshirojnë të mësojnë, të vallëzojnë, të recitojnë e të këndojnë gjuhën tonë të  bukur. Shkollat tona i kanë dyert e hapura për të gjithë fëmijët! Jeni të mirëpritur me shumë dashuri.

Për regjistrim telefono 3200699613