Lajme

Shkollat shqipe në SHBA së shpejti do të nisin mësimin

Në SHBA së shpejti do të fillojnë mësimin shkollat shqipe.  “Children of the Eagle” në Bronks të Nju-Jorkut pritet të hapet në fillim të tetorit, shkruan albinfo,ch.

Nxënësit do të jenë të pranishëm fizikisht ose online për të ndjekur orën e mësimit, sipas mundësive.

Shkolla e Trashëgimisë Shqipe “Children of the Eagle” vepron në dy qendra në Nju-Jork të SHBA-së.

Për të mbështetur mësimdhënien në shkollat shqipe në SHBA, Qendra e Botimeve për Diasporën ka dërguar falas 725 tekste shkollore dhe të mësimit plotësues, të cilat tashmë kanë mbërritur te mësuesit e atjeshëm.

Fotografia e Qendra e Botimeve për Diasporën