Maqedonia

201 të infektuar me koronavirus në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se edhe 21 persona kanë rezultuar pozitivë në testin për koronavirus, me çka numri total i të infektuarve në Maqedoninsë e Veriut shkon në 201.

Sipas rajoneve, të infektuarit janë nga Shkupi (15), Kumanova (4), Dibra (2), Ohri (1), Shtip (1) dhe Tetova (1).

Më shumë detaje priten nga ministri në konferencën e zakonshme për media.