Lajme

SHKSHZ mban orë letrare kushtuar 28 Nëntorit

Shoqata e Krijuesve Shqiptarë të Zvicrës (SHKSHZ) organizon një orë letrare, në nderim të 28 Nëntorit, Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë dhe Festës së Flamurit.

Kjo veprimtari artistike do të mbahet nesër, më 28 Nëntor, në ambientet e bibliotekës Pestalozzi, Hardau, Zürich.

Luten artistët, krijuesit dhe artdashësit t`i bashkohen këtij aktiviteti.

Vendi: Biblioteka Pestalozzi, Norastrasse 20, Hardau, Zürich

Koha: Ora 19.00, e martë, 28 Nëntor