E-Diaspora

Shoqata kulturore-artistike “Ilirët”, koncert për 12-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Shoqata kulturore e artistike “Ilirët”, në bashkëpunim me Ministrinë e Diasporës së Kosovës organizon koncert për nder të 12-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, 22-vjetorit të Epopesë së UÇK-së, 7 marsit dhe 8 marsit, në Lausanne.

Adresa: Aala College de Beethusy, Avenue de Beethusy 7, 1005 Lausanne.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI