Lajme

SHKA “Ilirët” dhe “Teuta” në Lozanë, koncert për Pavarësinë e Kosovës

Koncert festiv për 17 shkurtin

SHKA “Teuta” me eventet e organizuara deri më tani ka bërë shumë prezantime edhe para publikut zviceran që këta të fundit janë treguar shumë të interesuar ta njohë artin shqiptar, shkruan albinfo.ch.

Tani që jemi në prag të Festës së Pavarësisë së Kosovës, ansambli “TEUTA”, do të organizojnë program festiv më 18.02.2023, ku hyrja do të jetë falas. Vlen të theksohet se mysafir të pranishëm do të jenë edhe ansamblin “Ilirët” në këtë koncert.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm