Lajme

“Shqiponja në ajër” e Ruzhdi Ibrahimit, e treta në ekspozitën e Cyrihut

Fotoja e Ruzhdi Ibrahimit renditet e treta në ekspozitën e Cyrihut

Artisiti shqiptar, Ruzhdi Ibrahimi, me fotografinë e tij të bukur “Shqiponjën krahëhapur” ishte njëri nga pretendentët kryesorë për të fituar konkurisn fotografik në shtetin e Zvicrës, në ekspozitën e Cyrihut, shkruan albinfo.ch.

Ruzhdi Ibrahimi, ekspert në fushën e politikës sociale, ka edhe një dhunti pak sa më të veçantë: foton artistike, edhe atë kryesisht dedikuar shpezëve në fluturim, gjë që se sa është e vështirë kjo, këtë e dinë më së mirë mjeshtrit e këtij profesioni dhe adhuruesit e këtij pasioni.

– E rëndësishme është se fotot e Ruzhdiut edhe në ekspozita prestigjioze vlerësohen lart, kështu dy ditë më parë, në ekspozitën fotografike «Swissphotoclub» SPC në Cyrih, fotografia e tij shkrepur shqiponjës së detit bishtbardhë me titullin «Ballë për ballë» fitoi vendin e tretë nga publiku. /Albinfo.ch

 

 

 

 

 

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI