E-Diaspora

Shqiptarët në Zvicër protestojnë për biletat e shtrenjta

Të shtunën shqiptarët në Cyrih kanë protestuar për çmimet e larta të biletave, sidomos gjatë sezonit.

Ata kanë shprehur paknaqësitë e tyre, duke u shprehur se biletat janë shumë të larta dhe të papërballueshme.

Për protestën e shqiptarëve kanë shkruar eshe mediat zvicerane, si 20min, Blick, etj.

Organizatoret shpresojnë se protesta e tyre nuk ka shkuar në “vesh të shurdhur” dhe ky fenomen që po i shqetëson mërgimtarët do të rregullohet, shkruan albinfo.ch.