Lajme

Shtesa të reja në listën e karantinës në Zvicër

Më 24 mars, Zvicra azhurnoi listën e saj të detyrueshme të karantinës, transmeton albinfo.ch.

Në mënyrë të pazakontë, ndërsa vendet që u hoqën nga lista, një ditë pas njoftimit u shtuan në listën e detyrueshme të karantinës që nga 5 prilli e tutje.

Së bashku me SHBA-në dhe MB, vendet e Antigua dhe Barbuda, Barbados, Irlanda, Katari, Lituania dhe Shën Lucia janë hequr që nga 25 marsi.

Në Francë, rajoni Nouvelle-Aquitaine është hequr, po ashtu, në Itali, rajoni Pulia është hequr nga lista.

Lajmi i ri është se mbërritjet nga Greqia, Xhamajka, Paraguai, Tanzania dhe Ukraina do të duhet të karantinojnë nga 5 prilli.

Ndërsa lista azhurnohet vazhdimisht në bazë të numrave të infeksioneve dhe mutacioneve. /Albinfo.ch


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI