Lajme

Shtetasit zviceranë, mundësi për t’u kthyer në Zvicër nëpërmjet Gjermanisë

Njoftim nga Ambasada e Zvicrës në Maqedoni

Ambasada e Zvicrës në Maqedoninë Veriore është duke punuar me Ministrinë e Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut dhe Ambasadën gjermane për të siguruar një mundësi për shtetasit zviceranë dhe shtetasit maqedonas, banorë në Zvicër, që të kthehen në Zvicër nëpërmjet një fluturimi nga Shkupi për në Këln më 2 prill 2020 (subjekt ndryshimi).

Nëse jeni shtetas zviceran ose banor maqedonas në Zvicër që dëshironi të ktheheni në Zvicër duke përdorur këtë fluturim, do të duhej ta kishit konfirmuar interesimin tuaj me e-mail në [email protected] deri të martën, 31 mars 2020, në orën 2:30 pm.

Për secilin pasagjer, ju lutemi jepni:

– Mbiemri

– Emri i parë

– Kombësia

– Data e lindjes

– Numri i pasaportës

– Numri i lejes së qëndrimit (për jozviceranë)

– Numri i telefonit mund t’ ju arrijmë

Pasi të marrim konfirmimin tuaj, do t ‘i japim detajet e kontaktit në Ambasadën Gjermane, e cila do t’ ju kontaktojë nesër për të finalizuar rezervimin dhe për të dhënë udhëzime për pagesën. Kostoja e fluturimit do të jetë deri në 250 EUR për person. Pasi të bëhet rezervimi, do të jeni përgjegjës të bëni rregullimin tuaj për transport publik ose privat nga qyteti i mbërritjes në Gjermani në Zvicër. Biletat me hekurudhën gjermane mund të rezervohen në https://www.bahn.de/.  /Albinfo.ch