Kultura

Gjithçka gati për festivalin “Hardh Fest”

Më 16, 17 e 18 gusht yjet botërore e rajonale do të zbarkojnë në skenën e Konakut, aty ku mbahet festivali Hardh Fest, në Rahovec.

Nën moton “Një gotë për mot”, në Rahovec sivjet mbahet jubileu i 5-vjetorit të ribrendimit të Hardh Festit, që tashmë mbledh qindra persona për tre ditë rresht, transmeton Koha.net.

Edicioni i sivjetmë i festivalit do të mbahet më 16, 17 dhe 18 gusht, me shumë yje të muzikës që do të jenë pjesë e tij.

Se çfarë do të përmbajë ky edicion, mund ta mësoni në promon zyrtare të Hardh Festit, raportojnë mediat kosovare.