Lajme

Ujëvara e Niagarës ndriçohet me ngjyrat e flamurit kombëtar

Simboli i Kanadasë, Ujëvara e Niagarës, ndriçohet me ngjyrat e flamurit kombëtar në nderim të 108-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë

Simboli i Kanadasë, Ujëvara e Niagarës, ndriçohet me ngjyrat e flamurit kombëtar në nderim të 108-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë si edhe Muajit të Trashëgimisë Shqiptare në Ontario, transmeton albinfo.ch.

Duhet theksuar se Ujëvara e Niagarës është simboli i Kanadasë, i njohur në mbarë botën, që u ndriçua kuq e zi,

Mirënjohje e sinqertë për autoritetet përkatëse kanadeze për bashkëpunimin dhe gjestin fisnik.

Fotografia e Ermal Muca

Fotografia e Ermal Muca

Fotografia e Ermal Muca

Fotografia e Ermal Muca