Lajme

Sot në qendër të Zagrebit bëhet ceremonia e hapjes së Qendrës së Kultures Shqiptare

Bëhet e ditur se më datë 24.02.2024 në qendër të Zagrebit bëhet ceremonia e hapjes së Qendrës së Kultures Shqiptare, përcjell albinfo.ch.

Unioni i Shqiptarëve në Kroaci hap dyert për të giithë ata që ia duan të mirën kultures, sepse gjuha dhe kultura janë shenja të identitetit tonë, thuhet në njoftimin e Unionit të Shqiptarëve në Republikën e Kracisë.