Lajme

Studim, trenat zviceranë dhe saktësia e tyre

Sipas shifrave të reja të publikuara nga kompania, 91.9 për qind e trenave të pasagjerëve në vitin 2021 mbërritën në kohë ose më pak se tre minuta me vonesë. Dhe 98 për qind e udhëtarëve i kapën lidhjet e tyre me përpikëri, përcjell albinfo.ch.

Mjaft e çuditshme, Covid është një nga arsyet e mbërritjeve në kohë në 2021: pandemia ka ndihmuar në “dekongjestion” të sistemit hekurudhor, veçanërisht në kohët e pikut, kur transferimet nga një tren në tjetrin janë zakonisht më të gjata.

Faktorë të tjerë janë përmirësimi i planifikimit të vendit dhe shpërndarja më e mirë e punës gjatë gjithë vitit. Kishte gjithashtu më pak defekte teknike në raport me kilometrat e trenit të përshkuar, tha SBB.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI