Portrete të firmave

Super Ofertë nga NimiTV – 12 muaj abonim për vetëm 99.99€

NimiTV u qëndron afër diasporës – sjell zbritjen e madhe për abonimet 6 dhe 12 muaj. NimiTV është platforma unike teknologjike e cila përmes inovacioneve që sjell, u mundëson diasporës afërsi më të madhe me vendlindjen e tyre.

Një gjë të tillë po synojë ta bëjë edhe përmes super ofertës që do ta sjell nga data 13 maj e deri më 24 maj.

Oferta 12 mujore nga 130.56€ në vetëm 99.99€

Oferta 6 mujore nga 66.28€ në vetëm 49.99€

Kjo super ofertë do t’ju mundësojë të keni qasje në mijëra kanale televizive e të cilat mund t’i shikoni nga 3 pajisje të ndryshme në të njëjtën kohë.

Në mesin e mijëra kanaleve gjenden mbi 40 vetëm të sportit, por gjithashtu ashtu janë edhe 240 kanale shqip, përmes së cilave diaspora e ka më të lehtë përditësimin me kulturën, sportin e lajmet vendore.

Përmes NimiTV mundësohet që fëmija juaj ta ruajë gjuhën dhe zakonet me programet e shqip.

Si të kontaktoni me NimiTV?

NimiTV mund ta kontaktoni përmes Facebook apo Website, por edhe përmes numrave të telefonit:

Zvicër: +41-44-578-88-99

Gjermani: +49-221-59988956

Austri: +43 125 302 2270

Itali: +39-068-336-4687

Franca: +08 00 90 95 87

Angli: +02 03 139 9024

Norvegji: +47 219 54906

Suedi: +46 85 352 7812

Australi: +61 261 884 899

Finlandë: +35 892 317 0541

Luksemburg: +35-227-861-384

Belgjikë: +32 2 893 70 98

Greqi: +30-211-198-3848

Holanda: +080-0023-2267

 

Shkrim i sponzorizuar


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI