Shkurt.ch

Swisscom, me disa ndryshime në fatura

Deri tani klientët kanë qenë gjendje marrin një prej këtyre faturave bazë falas, por nga 1 tetori do aplikohet një tarifë prej 2.90 frangash zvicerane. 

njëjtën kohë, tarifa aktuale prej 1.50 frangash do rritet 2.90 franga.  

Konsumatorët e prekur nga ndryshimet do të njoftohen në të gjitha faturat e tyre, para se të vijnë tarifat e reja.  

Mbajtësit e produkteve bazë, duke përfshirë Swisscom Line Basic dhe Swisscom Internet Basic, do përjashtohen nga tarifat e reja, përcjell albinfo.ch. 

Për Sunrise, faturat kushtojnë 3 franga për versionin bazë dhe 4 franga për një version detajuar.