Lajme

“Syri” i Dubait, një “mrekulli e 8” e botës

Një godinë në autostradën më të madhe në Dubai, “Sheikh Zayed Road” në formën e një syri tërheq vëmendjen e gjithë atyre që kalojnë pranë.

Godina quhet zyrtarisht muzeu i të ardhmes, një strukturë çeliku e dekoruar me kaligrafi në arabisht.

Sipas mediave të huaja, ky është projekti më i ri për ta bërë këtë vend edhe më të famshëm.

Dizajni tashmë ka fituar çmime, megjithëse muzeu nuk hapet deri vitin tjetër.

Planet për pamjen e brendshme janë po aq ambicioze dhe pretendohet se kjo arkitekturë do të jetë mrekullia e 8 në botë.

Image result for Muzeu i së Ardhmes në Dubai

Related image

Related image