Lajme

Shqiptarët po kandidojnë në zgjedhjet bashkiake në Itali

Të shumtë janë shqiptarët që po kandidojnë në zgjedhjet bashkiake në Itali, të cilat do të zhvillohen më 20-21 shtator. Shkolla Shqipe Trento ka publikuar një listë të kandidatëve shqiptarë në rajonet Trentino Alto Adige dhe Rovereto. Përveç angazhimit të tyre politik, ata njihen edhe si organizatorë të shumë aktiviteteve me komunitetin shqiptar, transmeton albninfo.ch.

Në Itali më 20 – 21 shtator janë zgjedhjet bashkiake, ku shumë bashkatdhetarë po kandidojnë për zgjedhjet e këtij muaji.

Cles – Tn Kujtim Mataj, pjesë e stafit tonë dhe sponsor i fuqishëm në aktivitetet tona 🇦🇱

Shero Xheik- Tn Student në Fakultetin e Ekonomisë Trento.

Greta Sadushi – Arkitekte Tn

Elvis Abdushi -Tn Sponsor dhe anëtar i Shoqatës 🇦🇱

Rafet Bajrami Lavis – Tn

Satki TahiriBaselga di Pine – Trento


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI