Lajme

Vazhdon mësimi në shkollën shqipe në Ostermundigen të Bernës

Pavarësisht pandemisë, dëshira për të mësuar gjuhën shqipe nga fëmijët shqiptarë në Zvicër, vazhdon. Shumë nxënës mërgimtarë po mësojnë gjuhën dhe historinë shqiptare me aktivitete të ndryshme në Bernë, transmeton albinfo.ch.

Mësuesja Ida Jashari prej 11 vitesh u jep mësim fëmijëve shqiptarë në Bernë. Ajo ka pasqyruar punën e nxënësve shqiptarë.

“Sot, në dy orët e mësimit plotësues në gjuhën shqipe, nxënësit e mësuan tekstin dhe kënduan Himnin e Flamurit kombëtar, si dhe u njohën me datat historike të Kongresit të shkronjave në Manastir”, shkruan ajo.

Më poshtë ju sjellim disa aktivitete të kësaj shkolle:

Fotografia e Ida Jashari

Fotografia e Ida Jashari

Fotografia e Ida Jashari

Fotografia e Ida Jashari


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI