Lajme

Versioni dixhital i SwissPass për fëmijë tani është i disponueshëm, por prindërit nuk janë të kënaqur

Versioni në letër i një karte hekurudhore Junior dhe i kartës së fëmijës së shoqëruar që u lejon fëmijëve të moshës 6 deri në 16 vjeç të udhëtojnë falas në transportin publik nëse shoqërohen nga një i rritur, tashmë është i disponueshëm vetëm në formë dixhitale për klientët e rinj.

Për klientët ekzistues, ndryshimi do të hyjë në fuqi nga 1 Prilli, përcjell albinfo.ch.

Megjithatë, shumë prindër po ankohen se kartat e reja dixhitale nuk janë praktike, sepse ato nuk do të jenë më të disponueshme në dy kopje, siç ishin biletat në letër, të cilat i lejonin të dy prindërit të mbanin një kopje.

Por SwissPass-i i ri “qëndron gjithmonë me fëmijën”, tha SBB.

Siç kanë theksuar disa prindër, shumë fëmijë të vegjël nuk kanë portofolin e tyre, e lëre më një telefon celular në të cilin mund të depozitohet SwissPass në mënyrë dixhitale.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI