Lajme

Vinjeta e re është gati

Autoritet zvicerane kanë është zbuluar për publikun vinjetën për vitin 2022. Por mund të jetë i fundit që duhet të blini.

Deri në vitin 2023, qeveria zvicerane shpreson të ketë gati një vinjetë elektronike. Vozitësit do të duhet të regjistrojnë targat e tyre në linjë dhe nuk do të ketë nevojë për ngjitësin – ose procesin vjetor të përpjekjes për të hequr targat e vitit të kaluar nga xhami i përparmë.

Qeveria donte të hiqte qafe ngjitësin fare, por pas një konsultimi vendosi të funksiononte të dy sistemet në të njëjtën kohë, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Por si gjithmonë, pyetja e madhe në lidhje me vinjetën e re – çfarë ngjyre është ajo? Për vitin e ardhshëm do të jetë një vjollcë metalike.

Mund ta blini nga e hëna. Është e vlefshme nga 1 dhjetori deri më 31 janar 2023.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI