Të tjera

Von Cramon i kërkon BE-së të ndjekë hapat e SHBA-së për sanksione

Eurideputetja Viola Von Cramon pas vendoajes së sanksioneve nga SHBA-ja për shefin e BIA-s serbe, ka kërkuar që një rrugë e tillë të ndiqet edhe nga BE-ja.

“Më në fund! Vulin është bërë sinonim i korrupsionit, kukull e veprimeve ruse dhe trafikut të narkotikëve. Vendim shumë i rëndësishëm i Thesarit të SHBA-së për të sanksionuar ata që mundësojnë dërgimin e paligjshëm të armëve, promovojnë Putinin dhe nacionalizmin. BE duhet ta ndjekë atë!”, ka shkruar eurodeputetja në Twitter.


 Të tjera nga Të tjera