Lajme

Zvicër: SHKA “Teuta” merr pjesë në “Fête de Ecublens”

Mes shumë nacionaliteteve tjera, e pranishme edhe ansambli “Teuta”

Bëhet e ditur se këtë të shtunë, më 03 qershor 2023, SHKA “Teuta” do të marrë pjesë në «Fête de Ecublens«, përcjell albinfo.ch.

Vlen të theksohet se në këtë event do të marrin pjesë shumë nacionalitete të tjera të botës, ku mes tyre do të jetë edhe “Teuta”.

Vlen të theksohet se eventi fillon nga ora 16:00 dhe zgjat deri në orën 24h.

SHKA “Teuta” do të prezentohet me këngë e valle dhe me specialitete të ushqimeve, siç janë flija, byreku, qebapat, suxhuku dhe pije freskuese.

Adresa: Route du Bois 6, Ecublens1024