Lajme

Zvicër: Sot është dita e fundit për të anuluar oferten aktuale të sigurimit shëndetësor

Nëse keni kaluar në një ofrues tjetër sigurimesh, por nuk e keni anuluar ende planin tuaj aktual, duhet ta bëni këtë sot, përcjell albinfo.ch.

Afati i fundit për anulimet është 30 nëntori, kështu që letra juaj e përfundimit duhet të vuloset sot, më së voni.

Për më shumë detaje – https://www.thelocal.ch/20231128/what-if-you-dont-cancel-your-swiss-health-insurance-by-november-30th

Ofruesi juaj ju ka dërguar tarifat e reja (më të larta) të sigurimit shëndetësor për vitin 2024 në tetor, kështu që ju keni pasur më shumë se një muaj për të gjetur një operator të ri ose një politikë më të lirë dhe për të njoftuar siguruesin tuaj aktual në përputhje me rrethanat shumë përpara datës 30 nëntor, kur ishte  afati i fundit.

(Ose, nëse dëshironi të qëndroni me të njëjtën kompani, por të modifikoni politikën tuaj aktuale, kjo duhet të bëhet gjithashtu në të njëjtën datë.)