Lajme

Zvicerani 44-vjeçar sulmon oficerët e policisë

Në St. Gallen ndodhi një incident i dhunshëm: një 44-vjeçar zviceran, i dehur, sulmoi policët. Ai edhe më parë kishte bërë trazira dhe tani duhet të përgjigjet para gjykatave

Të mërkurën në mbrëmje, policia e qytetit St. Gallen mori një raport për një burrë që vraponte i hutuar në rrugën St. Leonhard dhe vazhdimisht godiste strehën e autobusit në stacionin e autobusit Rosenberg, përcjell albinfo.ch.

Siç shkruan policia në një deklaratë, 44-vjeçari kishte fytyrë të përgjakur dhe kishte veshur pantallona të përgjakur. Ai ka tentuar vazhdimisht të abuzojë dhe të ofendojë punonjësit e policisë. Në një moment ai u ngrit dhe sulmoi policët zviceranë.

Ai është arrestuar dhe tani pritet ndjekje ligjore për të.

Për më shumë: https://www.blick.ch/schweiz/ostschweiz/er-schlug-in-st-gallen-um-sich-schweizer-44-randaliert-und-greift-polizisten-an-id19460333.html?utm_campaign=blick-page-post&utm_content=article-fresh&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_term=cde-facebook-fresh-articles-daytime-972&fbclid=IwAR1V5UYJRMUqdPjeYPUlGe-jFFDHC5K0Ir_H-QVumdsXEmdIonZJOjUcAXw