Kosova

Zvicra beson në aftësinë e udhëheqjes së re të Kosovës

Ambasadori i Zvicrës në Kosovë, Jean-Hubert Lebet, takon Kurtin.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka pritur në takim ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, Jean-Hubert Lebet.

Ambasadori zviceran e përcolli te kryeministri Kurti mbështetjen e plotë të shtetit zviceran për reformat e brendshme në Kosovë.

“Zvicra i beson gatishmërisë dhe aftësisë së udhëheqjes së re për të nxitur ndryshime pozitive dhe për të përmirësuar jetën e të gjithë qytetarëve të Kosovës“, tha Hubert Lebet.