Fun

Top destinacionet për të bërë pushime

Sipas britanikut Thomas Cook, për 12% janë në rritje rezervimet për pushime verore në  destinacionet si Kroacia, Greqia, Bullgaria dhe Qipro.

Sugjerojnë se destinacionet si Turqia dhe Egjipti po bëhen më atraktive, sepse shumë iu kanë shmangur, ndërsa Spanja ka stagnuar. Më pak frikë është e theksuar se turistët nuk do të jenë të sigurt në Turqi dhe Egjipt. Tour operatorët shpresojnë se në të dy vendet do të rifitojë dhe do të shkëlqejë turizmi.

Nga Thomas Cook janë të drejtuar në Mesdheun perëndimor, ku ata përpiqen të ofrojnë marrëveshje të reja.