Integrimi

17 shqiptarë garojnë në zgjedhjet kantonale në kantonin e Cyrihut

Kandidatët shqiptarë sërish masin forcat për Parlamentin e Kantonit të Cyrihut

Në fillim të muajit shkurt do të mbahen zgjedhjet për Parlamentin e Kantonit të Cyrihut shkruan albinfo.ch.

Platforma e jonë mediale risjell në kujtesë të lexuesve kandidatët shqiptarë që marin pjesë në këtë garë janë;

Vlen të theksohet se Kantoni i Cyrihut është më i madhi për nga numri i banorëve dhe më i zhvilluari në Zvicër.

Po ashtu në këtë kanton konsiderohet se jetojnë më shumë shqiptarë se në secilin kanton tjetër.

Këto janë edhe disa arsye plotësuese për të gjithë shiptarët me shtetësi zvicerane të japin votën e tyre./Albinfo.ch