Uncategorized

20 mijë euro shpërblim për informacionet rreth autorëve të ngjarjes në Deçan

Qeveria e vendit do t’i ofrojë 20 mijë euro për cilindo qytetar, i cili mund të japë informacione, të cilat çojnë në zbardhjen ose zbulimin e vrasjes në Gllogjan të Deçanit.

Me anë të një njoftimi thuhet se lidhur me rastin e vrasjes së trefishtë të premten mbrëma në Gllogjan, Policia e Kosovës me të gjitha njësitet e saj relevante është angazhuar në hetimin dhe ndriçimin sa më parë të këtij rasti.

“Policia është duke punuar në mbledhjen dhe analizimin e të gjitha fakteve dhe dëshmive relevante për të zbardhur sa më parë këtë rast dhe për të sjellë para drejtësisë sa më parë që të jetë e mundur kryerësin/it e kësaj vepre kriminale”.

“Megjithatë, për identifikimin sa më të shpejtë ​të kryerësit/ësve të këtij akti kriminal, Qeveria, Ministria e Punëve të Brendshme dhe Policia kërkojnë ndihmën e qytetarëve dhe kujtdo që mund të ketë informacione të rëndësishme për zbardhjen e rastit”.

“Si Kryeministër, bashkë me Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Policinë e Kosovës apelojmë te qytetarët që mund të kenë ndonjë njohuri rreth rastit ta ndihmojnë policinë me informacione për gjetjen e autorit/ve të këtij akti dhe për këtë ofrojmë një shpërblim prej 20.000 euro (njëzet mijë euro), për cilindo qytetar, i cili mund të japë informacione, të cilat shpiejnë në zbardhjen ose zbulimin e këtij rasti”, thuhet në njoftimin e dërguar nga Qeveria.