Lajme

20 vjet nga fillimi i operimeve të fluturimeve civile komerciale në Aeroportin e Prishtinës

Para 20 viteve Aeroporti i Prishtinës filloi operimet e fluturimeve civile komerciale pas çlirimit të vendit. Më 15 tetor 1999 në orën 15:15 kishte aterimin e parë, i cili shënoi nisjen e mbarë të punës në ofrimin e shërbimeve të transportit ajror për udhëtarë dhe mallëra.

Përgjatë dy dekadave, më shumë se 25 milionë udhëtarë shfrytëzuan Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari” dhe u realizuan afër 230 mijë fluturime.

Në postimin e stafit, i dedikohen falënderime të pafundme të gjithë shfrytëzuesve të aeroportit, në veçanti Mërgatës shqiptare anekënd botës, përcjell albinfo.ch