Lajme

29 raste aktive me Covid-19 në Kosovë

Aktualisht në Kosovë janë 29 raste aktive me COVID-19.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 8 raste të reja me koronavirus dhe asnjë viktimë.

Ndërkohë janë shëruar 15 persona.

Deri tani janë shënuar 272,075 raste me këtë virus, janë shëruar 268,847 raste, si dhe kanë vdekur 3,199.